عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت
محمود عباس:

«معامله قرن» و تمامی توطئه‌ها به جهنم خواهند رفت

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین پس از اقامه نماز عید فطر، ابراز امیدواری کرد که تمام توطئه‌ها علیه فلسطین از جمله طرح موسوم به «معامله قرن» به جهنم بروند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 05
کد خبر: ۱۲۸۴۰

به کزارش راهبرد معاصر ، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین امروز (چهارشنبه) پس از شرکت در نماز عید فطر در رام‌الله بار دیگر طرح «معامله قرن» را شکست خورده خواند.

به نوشته پایگاه خبری روزنامه القدس العربی، او در گفت‌و‌گوی کوتاه با خبرنگاران و پس از اهدای دسته گل به مزار «یاسر عرفات» رئیس فقید تشکیلات خودگردان، گفت: «از خداوند می‌خواهم تا عید را برای ما تکرار کند و بتوانیم سرزمینمان را آزاد و کشور مستقل فلسطینی را به پایتختی قدس شرقی تأسیس کنیم و بر تمامی توطئه‌هایی که علیه آرمان فلسطین از "معامله قرن" تا دیگر توطئه‌ها غلبه یابیم.»

 

محمود عباس در ادامه تأکید کرد که طرح موسوم به معامله قرن و دیگر توطئه‌ها به جهنم خواهند رفت و مردم فلسطین پایدار و شکیبا در سرزمین خود در مقابل تمامی توطئه‌ها باقی خواهد ماند. او یک بار دیگر نیز در هفت خرداد گذشته طرح معامله قرن را «ننگین» توصیف کرده بود.

 

در همین حال دهها هزار فلسطینی دیگر در شهر بیت‌المقدس با حضور در صحن مسجدالاقصی نماز عید فطر را اقامه کردند و این در حالی بود که مأموران رژیم صهیونیستی همچون روال گذشته مانع از ورود بسیاری از نمازگزاران به داخل مسجدالاقصی شدند. تدابیر شدید امنیتی نیز از سوی این رژیم در اطراف صحن برقرار بود.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار